ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βινίσιους… και ακόμη δυο

Βινίσιους… και ακόμη δυο

Βινίσιους και ακόμη δύο… Κάπως έτσι μοιάζει να είναι το σκηνικό στην ΑΕΛ σε ότι αφορά την απόκτηση ανασταλτικού χαφ, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού για να καλύψει το κενό που άφησε η μεταγραφή Μάρκο Σοάρες στη Φεϊρένσε.

Από τη στιγμή που από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν έχει προκύψει ακόμη κάτι ουσιαστικό, εξέλιξη που θα φέρει νέα δεδομένα για τον Βινίσιους, τότε στην ΑΕΛ μη θέλοντας να χάσουν άλλο χρόνο, μιας και πλησιάζει η 31η Αυγουστού, κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις ανασταλτικών μέσων.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει στα υπόψιν του, πέρα του Βινίσιους, δύο καλές περιπτώσεις παικτών για τη μεσαία γραμμή, οι οποίοι είναι από ομάδες του εξωτερικού, χωρίς να έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κύπρο.

Δεν αποκλείεται, ακόμη και μέχρι και το τέλος της τρέχουσας βδομάδας να προκύψουν εξελίξεις περί αυτής της εκκρεμότητας για την ΑΕΛ, είτε για το τι θα πράξει ο ΑΠΟΕΛ με τον Βινίσιους, είτε για κάποια από τις άλλες δύο περιπτώσεις που απασχολούν τον Κέρκεζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top