Φουλάρει για πρεμιέρα… ποιος ο στόχος

Φουλάρει για πρεμιέρα… ποιος ο στόχος

Αύριο(18/8) στο ΓΣΖ στις 19:00 η Ομόνοια δίνει το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα όπως και στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας κατά πάσα πιθανότητα θα δοκιμάσει την πιθανή ενδεκάδα της πρεμιέρας.

Ενδεικτικό ότι στο φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα οι οκτώ από του έντεκα που ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα αγωνίστηκαν για 90 λεπτά. Στόχος είναι να προετοιμάσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται για να μπει με το δεξί στον φετινό μαραθώνιο.

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE