«Άρχων» σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, τώρα… ΑΕΚ

«Άρχων» σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, τώρα… ΑΕΚ

Ο Ισπανός διαιτητής Αντόνιο Μάτιου Λαχόζ (Antonio Mateu Lahoz) θα είναι ο ρεφ της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης μεταξύ της Τρεντσίν και της ΑΕΚ στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο παρελθόν είχε σφυρίξει Ευρωπαϊκά παιχνίδια Κυπριακών ομάδων και, μάλιστα, και τα δύο που ήταν διαιτητής ήταν στο ΓΣΠ.

Πέρσι σφύριξε στη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Σλάβια Πράγας με 2-0 και στην εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα από την Τραμπζονσπόρ με 1-2.

Ο Ισπανός ρεφ θα έχει ως βοηθούς του στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης τους Pau Norbert Cebrian Devis και Javier Aguilar Rodrigues. Τέταρτος διαιτητής ο Ricardo De Burgos Bengoechea και παρατηρητής ο Stephen Lodge.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.