ΛΕΜΕΣΟΣ: 3χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε στη θάλασσα – Βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της

ΛΕΜΕΣΟΣ: 3χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε στη θάλασσα – Βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της

Μητέρα παρασύρθηκε από τα κύματα με το 3χρονο κοριτσάκι της στην αγκαλιά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 18/08, όπου γύρω στις 10:45 γυναίκα παρασύρθηκε από τα κύματα μαζί με το 3χρονο παιδί της.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Λεμεσού, το περιστατικό έλαβε χώρα στον Ναυαγοσωστικό πύργο ΛΕΜ 3, πλησίον του Le Μeridien.

Οι δυνατοί άνεμοι και τα κύματα δεν επέτρεπαν στη μητέρα και το 3χρονο παιδάκι της να επιστρέψουν στη στεριά.

Οι ναυαγοσώστες που βρίσκονταν στο σημείο, έσπευσαν άμεσα και κολύμπησαν απόσταση πέραν των 70 μέτρων, όπου προσέγγισαν τη γυναίκα από τον Λίβανο και το μωρό της και τις έφεραν με ασφάλεια πίσω στην ακτή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE