Φωτιά σε σκάφος που εκτελούσε τουριστικές περιηγήσεις στους Παξούς

Φωτιά σε σκάφος που εκτελούσε τουριστικές περιηγήσεις στους Παξούς

Φωτιά σε σκάφος 8 μέτρων ξέσπασε περίπου στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 18/08, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στους Παξούς.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική και Λιμενικό και προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά. Λίγα λεπτά αργότερα το σκάφος βούλιαξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκε ένας κρότος σαν έκρηξη και στην συνέχεια το σκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το συγκεκριμένο σκάφος είναι ιδιωτικό και καθημερινά εκτελούσε τουριστικές περιηγήσεις.

Προορισμός του ήταν το νησί των Οθωνών ενώ εντός του ήταν 4 άτομα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE