ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασταμάτητο… «τρένο» στα φιλικά η ΑΕΛ, κέρδισε και την Ανόρθωση!

Ασταμάτητο… «τρένο» στα φιλικά η ΑΕΛ, κέρδισε και την Ανόρθωση!

Νέα νίκη για την ΑΕΛ σε φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στην Ανόρθωση στο Τσίρειο με 2-0 και ολοκλήρωσε με ποσοστό νικών… 100% στα φιλικά του φετινού καλοκαιριού, δείχνοντας έτοιμη ένοψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η Ανόρθωση μπήκε καλύτερα στον αγώνα, είχε την κατοχή μπάλας, όμως η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 16΄ με τον Τόρες και στο 43΄, ο Μπενίτεθ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μετά από λάθος του Φιλγκέιρας.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, ο ρυθμός ήταν υποτονικός, αν και η Ανόρθωση προσπάθησε να μειώσει στο σκορ, έχοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις, όμως γενικά οι παίκτες των δύο ομάδων έδειχναν να έχουν στο μυαλό τους στα παιχνίδια της πρεμιέρας…

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Ν. Τεξέιρα (68΄ Κυριάκου), Λαφράνς, Α. Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς (68΄ Ρομάν), Τόρες, Χουράδο (61΄ Ηλία), Ντα Σίλβα (72΄ Σίλβα), Μπενιτέθ.

Ανόρθωση (Λέβι): Φιλγκέιρας, Εγγλέζου, Σίλντενφελντ, Κάτσαρ, Κοφί, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Σισέ (40′ Μ. Ιωάννου), Μικελτάντζε, Κατσιαράβα.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές στο φιλικό του Τσιρείου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top