Τα επιδόματα που χορηγούνται σε Κύπριους πολίτες λόγω πολέμου

Τα επιδόματα που χορηγούνται σε Κύπριους πολίτες λόγω πολέμου

έσσερα επιδόματα πολέμου παραχωρούνται σε πολίτες της Κύπρου από το υπουργείο Εργασίας.

 

Αναφορά στα επιδόματα που δίνονται σε Κύπριου πολίτες λόγω πολέμου κάνει αναφορά στο κυριακάτικο του φύλλο ο «Φιλελεύθερος».

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το υπουργείο Εργασίας χορηγεί τεσσάρων ειδών επιδόματα σε Κύπριους πολίτες οι οποίοι έχουν πολεμήσει τα τελευταία 70 χρόνια, στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στον Απελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ, τις διακοινοτικές ταραχές του ‘63-’64 και στην εισβολή του 1974.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.