Επιμένουν και τον… στέλνουν στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες

Επιμένουν και τον… στέλνουν στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησε να τρέχει εδώ και καιρό και οι πρωταθλητές μας θέλουν να πλαισιώσουν ακόμη ένα επιθετικό δίπλα από τον Ρέζα και Ντελατόρε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία στέλνουν τον 22χρονο Ούγγρο επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγο δημοσίευμα η μεταγραφή προνοεί τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν όλα αυτά που γράφτηκαν εδώ και μέρες ισχύουν και αν τελικά ο Ούγγρος γίνει ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ

Δείτε εδώ το δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE