Επιμένουν και τον… στέλνουν στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες

Επιμένουν και τον… στέλνουν στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησε να τρέχει εδώ και καιρό και οι πρωταθλητές μας θέλουν να πλαισιώσουν ακόμη ένα επιθετικό δίπλα από τον Ρέζα και Ντελατόρε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία στέλνουν τον 22χρονο Ούγγρο επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγο δημοσίευμα η μεταγραφή προνοεί τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν όλα αυτά που γράφτηκαν εδώ και μέρες ισχύουν και αν τελικά ο Ούγγρος γίνει ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ

Δείτε εδώ το δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.