Επιμένουν και τον… στέλνουν στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες

Επιμένουν και τον… στέλνουν στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησε να τρέχει εδώ και καιρό και οι πρωταθλητές μας θέλουν να πλαισιώσουν ακόμη ένα επιθετικό δίπλα από τον Ρέζα και Ντελατόρε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία στέλνουν τον 22χρονο Ούγγρο επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγο δημοσίευμα η μεταγραφή προνοεί τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν όλα αυτά που γράφτηκαν εδώ και μέρες ισχύουν και αν τελικά ο Ούγγρος γίνει ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ

Δείτε εδώ το δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE