Στα χέρια του Υπ. Παιδείας η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Στα χέρια του Υπ. Παιδείας η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Στα χέρια του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη βρίσκεται η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, την οποία απέστειλαν το απόγευμα της Κυριακής (19/8).
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, αφού υπάρχει κώλυμα να προσέλθουν οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις στο διάλογο, Δευτέρα (20/8) και Τρίτη (21/8), το σέβεται το Υπουργείο Παιδείας και θα καλέσει σε διάλογο τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και τους γονείς τις αμέσως επόμενες ημέρες, θέλοντας να επιδείξει την αποφασιστικότητά του για τον εξορθολογισμό του δημόσιου σχολείου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE