ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η τρίτη συνεχόμενη «απόπειρα» για τους ομίλους, ΠΡΕΠΕΙ να είναι και η «φαρμακερή»!

Η τρίτη συνεχόμενη «απόπειρα» για τους ομίλους, ΠΡΕΠΕΙ να είναι και η «φαρμακερή»!

Στον αγώνα της Πέμπτης (23/08) με αντίπαλο την Τρέντσιν στη Σλοβακία, είναι στραμμένη η προσοχή όλων στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Με οδηγό τη σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη στην Αυστρία επί της Στουρμ Γκρατς, οι «κιτρινοπράσινοι» θα προσπαθήσουν να «αλώσουν» και την έδρα της Τρέντσιν, για να βάλουν ισχυρές βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ή στη «χειρότερη» περίπτωση, να φύγουν από τη Σλοβακία με ένα αποτέλεσμα που είτε θα τους δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης, είτε θα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμός ενόψει της ρεβάνς.

Η φετινή, θα είναι η τρίτη συνεχόμενη «απόπειρα» της ΑΕΚ για πρόκριση στη φάση των ομίλων για δεύτερη φορά στην ιστορία της (σσ. η πρώτη ήταν τη σεζόν 2011-2012) και άπαντες θέλουν να είναι και η… «φαρμακερή», έχοντας ως παραδείγματα προς… αποφυγή (από τα οποία όμως αποκόμισαν σημαντικότατες εμπειρίες και έγιναν «σοφότεροι»), τους αποκλεισμούς από Σλόβαν Λίμπερετς και Βικτόρια Πλζεν.

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται σε εξαιρετικό «φεγγάρι», έχοντας την αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία στα ύψη, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου που έδωσε τεράστια ώθηση στον σύλλογο και με ένα νέο και φιλόδοξο προπονητή, που «κούμπωσε» αμέσως με την ομάδα και σου δίνει την εντύπωση πως βρίσκεται χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ!

Οι οιωνοί είναι ευχάριστοι ενόψει Τρέντσιν, όμως από μόνοι τους δεν δίνουν την πρόκριση. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια, πίστη, πάθος και προσήλωση στον πρώτο μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν και παρόλο που η ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι είναι ήδη επιτυχημένη, εδώ που έφτασε όμως, είναι αυτονόητο πως θέλει το… κάτι παραπάνω, που δεν είναι άλλο από το να δώσει το παρών στην κλήρωση για τη φάση των ομίλων.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη μελετήσει αρκετά την Τρέντσιν, εντοπίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία της και σίγουρα θα διαπίστωσε πως είναι μία ποιοτική ομάδα που αν της επιτρέψεις να κάνει το παιχνίδι της, μπορεί να σε «σκοτώσει», ειδικά στην έδρα της, εκεί όπου στον Γ΄ προκριματικό διέλυσε με 4-0 την Ολλανδική Φέγενορντ, ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε.

Γι΄ αυτό και θα επιδιώξει να καταστρώσει ένα πλάνο που θα εξουδετερώσει τα ατού της, το οποίο δεν αναμένεται να διαφέρει και πολύ από αυτό στην Αυστρία κόντρα στη Στουρμ Γκρατς, όπου η ομάδα της Λάρνακας άγγιξε το τέλειο και «εγκλώβισε» με την τακτική και τη στρατηγική της τους γηπεδούχους.

Από τη Δευτέρα (20/08), η προετοιμασία της ΑΕΚ θα άρχισει να μπαίνει στην τελική ευθεία, με τους «κιτρινοπράσινους» να ανεβάζουν στροφές.

Ο Μάριος Αντωνιάδης ανεβάζει ρυθμούς και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για την Σλοβακία, ενώ εκτός πλάνων του Ιραόλα για το ματς με την Τρέντσιν, είναι οι Καταλά και Ιωάννου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top