ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει «φύλλο και φτερό» τη Βασιλεία ο Σωφρόνης – Ποιος ο ρόλος του… ΠΑΟΚ

Κάνει «φύλλο και φτερό» τη Βασιλεία ο Σωφρόνης – Ποιος ο ρόλος του… ΠΑΟΚ

Ένα ακόμα βήμα έμεινε για τον Απόλλωνα, για να δώσει το παρών για μία ακόμη χρονιά στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Έχοντας αποκλείσει τις Στούμπρας, Ζελέζνιτσαρ και Ντιναμό Μπρεστ, η Βασιλεία σαφώς και είναι το υψηλότερο εμπόδιο απ΄ όλα στη φετινή ευρωπαϊκη καλοκαιρινή «περιπέτεια» των «γαλάζιων», οι οποίοι θέλουν να το υπερκεράσουν και αυτό, για να γράψουν μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους.

Μία πρόκριση, που αν έρθει, εκτός από το πρεστίζ του συλλόγου, θα γεμίσει και φέτος τα ταμεία του με μερικά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα δώσουν πολύ μεγάλη οικονομική ανάσα, δημιουργώντας ακόμα πιο ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει φυσικά αρχίσει εδώ και μέρες το… «κοσκίνισμα» της Βασιλεία, όπως κάνει με όλους τους αντιπάλους του Απόλλωνα.

Στην προσπάθεια του για το καλύτερο δυνατό «διάβασμα» των Ελβετών, κομβικό ρόλο παίζουν και οι αναμετρήσεις της Βασιλεία απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού και στα δύο παιχνίδια η ομάδα της Θεσσαλονίκης «ξεγύμνωσε» τις αδυναμίες τους.

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή, πριν καταστρώσει τα τελικά πλάνα του για την πρώτη «μάχη» στην Ελβετία, εκεί όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι σαφώς υψηλότερος απ΄ ότι στη ρεβάνς του ΓΣΠ.

Η Βασιλεία, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουμε δει στους προηγούμενους δύο προκριματικούς γύρους, σαφώς και δεν θυμίζει την ομαδάρα των προηγούμενων ετών, όπου έφερε αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως παραμένει πάντα ένα πολύ δυνατό όνομα στον ποδοσφαιρικό «χάρτη» της Ευρώπης και γι΄ αυτό ο Απόλλωνας θα πρέπει να κάνει μία ακόμα υπέρβαση, από τις πολλές που έκανε τα τελευταία χρόνια, για να βρεθεί ξανά στους ομίλους.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, από τη Δευτέρα (20/08) θα ανέβουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει στο μυαλό του 1-2 αλλαγές (από τη μέση και μπροστά) για το πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία, με τον Χάμπο Κυριάκου να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να δηλώσει παρών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top