Δεν έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ και προσπαθεί να τον… «αρπάξει» ο Νταμπίζας!

Δεν έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ και προσπαθεί να τον… «αρπάξει» ο Νταμπίζας!

Ραντεβού ανάμεσα στον Χριστοβασίλη και τον Νταμπίζα πραγματοποιήθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM Ελλάδος, για την περίπτωση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος πριν από λίγο καιρό, απασχόλησε έντονα τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του sdna.gr:

«Οι πράσινοι συνεχίζουν την αναζήτηση επιθετικού που θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν και φέρονται να έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο την περίπτωση του Πέδρο Κόντε.

Ο Ισπανός επιθετικός αρέσει στον Γιώργο Δώνη και σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, μέσα στο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε ραντεβού ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ και τον Νίκο Νταμπίζα.

Βεβαίως, πρέπει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Κόντε ενδέχεται να προχωρήσει μόνο στο σενάριο που η πλευρά του Παιρόζ Πιεμπονγκσάντ αποκτήσει τελικώς τις μετοχές του συλλόγου.

Ο λόγος φυσικά είναι πως μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει η υπέρβαση που απαιτείται για να αποκτηθεί ο Κόντε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht