ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Από την πύλη εξόδου στη φυλακή - Τα 'ύποπτα' διαβατήρια

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Από την πύλη εξόδου στη φυλακή - Τα 'ύποπτα' διαβατήρια

Στη σύλληψη δύο γυναικών προχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης (21/8) η Αστυνομία.

Εναντίον τους διερευνά υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, υποβοήθησης παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής, πλαστοπροσωπίας και εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς την άδεια του λειτουργού μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης (21/8), τρεις γυναίκες, παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να ταξιδέψουν σε άλλο ευρωπαϊκό προορισμό.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, εγέρθηκαν υποψίες, ότι τα διαβατήρια που παρουσίασαν οι δύο από τις τρεις γυναίκες δεν ήταν δικά τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν για ανάκριση.

Ανακρινόμενες, οι δύο γυναίκες ανέφεραν, ότι τα διαβατήρια δεν ήταν δικά τους, αλλά τα προμηθεύτηκαν από άλλο πρόσωπο έναντι χρηματικού ποσού.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 40 ετών, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.

BEST OF TOTHEMAONLINE