ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωινή μεταγραφή για ομάδα Α’ Κατηγορίας / ΕΚΛΕΙΣΕ τον πανύψηλο φορ!

Πρωινή μεταγραφή για ομάδα Α’ Κατηγορίας / ΕΚΛΕΙΣΕ τον πανύψηλο φορ!

Η Πάφος ανακοίνωσε την μεταφραφή του Φεδερίκο Ράσιτς στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Καλημέρα με μεταγραφή!

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Αργεντινό με Κροατικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή Federico Rasic για δύο χρόνια.

Ο Federico Rasic είναι 26 ετών (24/03/1992), έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Arsenal Tula στην πρώτη κατηγορία Ρωσίας.
Καλωσορίζουμε το Federico στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Federico #ΠάφοςΕίσαι

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε έναν επιθετικό για την ομάδα μας. Ο Rasic είναι ένας ψηλός επιθετικός με καλή ικανότητα στο να διατηρεί στην κατοχή του τη μπάλα. Είναι καλός και στην προώθηση. Αν και είναι υψηλόσωμος επιθετικός, ο συντονισμός και η τεχνική του είναι πολύ καλή. Οι κεφαλιές είναι επίσης μια από τις πολύ καλές ικανότητες του Federico. Έχει ύψος 194 εκ. και θα είναι ένα καλό ‘’όπλο’’ στις στημένες φάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του και το πάθος μας επίσης. Καλωσορίζουμε τον Federico και την οικογένειά του στην ομάδα της ΠΑΦΟΥ!
—————–
Good Morning with a new transfer!

Pafos FC announces the agreement with the Argentinian / Croatian player Federico Rasic for two years.

Federico Rasic is 26 years old (24/03/1992) he is of 1.94m height and he plays as a center – forward. In the previous season he played for Arsenal Toula in Russian Premier Liga.
We welcome Federico to the big family of PAFOS FC and we wish him good luck.

Federico #YouArePafos

Lars Hallengreen comments:
We are pleased to announce a striker for our team. Rasic is a tall striker with a good ability to keep the ball. He is good in the link up play as well. Even though he is a tall striker his coordination and technique is very good. Heading is also a good skill for Federico. He is 194 cm tall and will be a good weapon on set pieces as well. Football is his passion and our passion as well. We welcome Federico and his family to PAFOS FC!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top