ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανάστατη η περιοχή Αγίου Αθανασίου – Έκρηξη βόμβας έξω από οικία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανάστατη η περιοχή Αγίου Αθανασίου – Έκρηξη βόμβας έξω από οικία

Έκρηξη βόμβας αναστάτωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/8) την περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, η βόμβα υψηλής ισχύος, τοποθετήθηκε κάτω από όχημα 67χρονης πρώην εκπαιδευτικού, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/8).

Από την έκρηξη το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάθεση της η συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έχει εκφράσει υποψίες εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου, που φέρεται να έχουν διαφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.