ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Εκτάκτως στη Βουλή για συζήτηση

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Εκτάκτως στη Βουλή για συζήτηση

Η Επιτροπή Εργασίας της Βουλής θα συνεδριάσει εκτάκτως την ερχόμενη Τρίτη (28/8) για να ενημερωθεί για τα εργασιακά ζητήματα που προκύπτουν από την κρίση στην Παιδεία.

Στη συνεδρία θα κληθεί ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο του κρατικού ραδιοφώνου, η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εργασίας Σκεύη Κουκουμά τόνισε ότι κακώς μέχρι τώρα δεν έχει συγκληθεί και η Επιτροπή Παιδείας για να εξετάσει το θέμα.

Στο μεταξύ, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην κινητοποίηση που ετοιμάζουν ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, επίσης την Τρίτη το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE