ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Εκτάκτως στη Βουλή για συζήτηση

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Εκτάκτως στη Βουλή για συζήτηση

Η Επιτροπή Εργασίας της Βουλής θα συνεδριάσει εκτάκτως την ερχόμενη Τρίτη (28/8) για να ενημερωθεί για τα εργασιακά ζητήματα που προκύπτουν από την κρίση στην Παιδεία.

Στη συνεδρία θα κληθεί ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο του κρατικού ραδιοφώνου, η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εργασίας Σκεύη Κουκουμά τόνισε ότι κακώς μέχρι τώρα δεν έχει συγκληθεί και η Επιτροπή Παιδείας για να εξετάσει το θέμα.

Στο μεταξύ, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην κινητοποίηση που ετοιμάζουν ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, επίσης την Τρίτη το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.