Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός 24χρονος ψαροντουφεκάς

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός 24χρονος ψαροντουφεκάς

Ενας ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε νεκρός  στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου, βορειοανατολικά της Κέρκυρας, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το οποίο επικαλείται η ιστοσελίδα corfupress.com, ο νεαρός άνδρας είχε πάει στην περιοχή μαζί με έναν φίλο του για υποβρύχιο ψάρεμα. Ωστόσο, αργούσε να εμφανιστεί, με αποτέλεσμα ο φίλος του να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Ιδιώτης δύτης που έφτασε στο σημείο εντόπισε τον νεαρό νεκρό, εγκλωβισμένο σε ένα δυσπρόσιτο σημείο.

Στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ακολούθησε προσπάθεια απεγκλωβισμού του από το σημείο, η οποία ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Στη συνέχεια η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε με το πλωτό σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE