Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός 24χρονος ψαροντουφεκάς

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός 24χρονος ψαροντουφεκάς

Ενας ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε νεκρός  στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου, βορειοανατολικά της Κέρκυρας, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το οποίο επικαλείται η ιστοσελίδα corfupress.com, ο νεαρός άνδρας είχε πάει στην περιοχή μαζί με έναν φίλο του για υποβρύχιο ψάρεμα. Ωστόσο, αργούσε να εμφανιστεί, με αποτέλεσμα ο φίλος του να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Ιδιώτης δύτης που έφτασε στο σημείο εντόπισε τον νεαρό νεκρό, εγκλωβισμένο σε ένα δυσπρόσιτο σημείο.

Στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ακολούθησε προσπάθεια απεγκλωβισμού του από το σημείο, η οποία ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Στη συνέχεια η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε με το πλωτό σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE