ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με μαχαίρι, σμίλες και μπαστούνι έκοβε βόλτες 28χρονος- Καταζητείτο και για τον εμπρησμό πλυντηρίου αυτοκινήτων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με μαχαίρι, σμίλες και μπαστούνι έκοβε βόλτες 28χρονος- Καταζητείτο και για τον εμπρησμό πλυντηρίου αυτοκινήτων

Πρόσωπο ηλικίας 28 ετών εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση εμπρησμού, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 26/8 στη Λευκωσία. 

 
Ο 28χρονος, αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, συνελήφθη γύρω στις 11.45μ.μ. δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού πλυντηρίου οχημάτων στη Λευκωσία, που διαπράχθηκε στις 23 Αυγούστου.
 
Ο 28χρονος εντοπίστηκε και ανακόπηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του και σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπιστήκαν και κατασχέθηκαν επιθετικά όργανα (μαχαίρι, μπαστούνι, σμίλες) και μαχαίρια. Ο νεαρός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής και μεταφοράς επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας.
 
Επίσης, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, ενώ υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE