Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.
Ο 28χρονος, αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, συνελήφθη γύρω στις 11.45μ.μ. δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού πλυντηρίου οχημάτων στη Λευκωσία, που διαπράχθηκε στις 23 Αυγούστου.
Ο 28χρονος εντοπίστηκε και ανακόπηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του και σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπιστήκαν και κατασχέθηκαν επιθετικά όργανα (μαχαίρι, μπαστούνι, σμίλες) και μαχαίρια. Ο νεαρός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής και μεταφοράς επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας.
Επίσης, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, ενώ υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




