Ειδοποιήθηκε και φεύγει μετά την Πάφο ο Ντούρις

Ειδοποιήθηκε και φεύγει μετά την Πάφο ο Ντούρις

Απών για ένα χρονικό διάστημα από τις προπονήσεις της Ανόρθωσης θα είναι ο Μίχαλ Ντούρις.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής φορ της Αμμοχωστιανής ομάδας, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Σλοβακίας, για τα ματς κόντρα σε Δανία (05/09) και Ουκρανία (09/09) για το νεοσύστατο Κύπελλο Εθνών.

Έτσι, μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφο που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (01/09), θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE