ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καμπανάκι» από Ουζουνίδη: «Έχουμε το προβάδισμα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι»

«Καμπανάκι» από Ουζουνίδη: «Έχουμε το προβάδισμα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με την Βίντι πως η ΑΕΚ θα πρέπει να εμφανιστεί με σωστή νοοτροπία και πως η ομάδα του πρέπει να μπει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι είναι αυτό που πρέπει να διαχειριστεί καλύτερα η ΑΕΚ: «Πρέπει να μπούμε να παίξουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν μπορούμε να μπούμε για να διαχειριστούμε αλλιώς το ματς. Μόνο αν φτάσουμε προς το τέλος σε μία οριακή κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε αυτά που θα πούμε σωστά και τότε θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε».

Για το τι μπορεί να τον ανησυχεί: «Δεν υπάρχει σε κανέναν μέσα στην ομάδα η σκέψη ότι έχουμε περάσει. Αυτή πρέπει να είναι και η νοοτροπία του κόσμου. Είναι τόσο σημαντικό το ματς που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι διαφορετικό. Παρά το ότι κερδίσαμε στο πρώτο ματς κάναμε κάποια λάθη. Πρέπει να μπει στο μυαλό όλων ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα».

Για τα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς: «Μπορεί να είναι η χαλάρωση που δείξαμε μετά το 2-0. Κάναμε και αρκετά λάθη πριν το 2-0 όμως. Μπορούμε να γίνουμε αρκετά καλύτεροι, τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και η νοοτροπία μας πρέπει να είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο βέβαια αλλά και αυτοπεποίθηση πως είμαστε η ομάδα που πρέπει να περάσει».

Για το αν περιμένει και αύριο σκληρό παιχνίδι από την Βίντι: «Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας. Στην χώρα τους είναι πρωταθλητές και άρα έχουν νοοτροπία νικητή. Θα πρέπει και εμείς να ανταπεξέλθουμε σε αυτό, να είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και από πλευράς μυαλού, να μην παρασυρθούμε».

Για το αν είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ ότι η Βίντι δεν θα έχει άγχος μετά το πρώτο ματς: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε την δική μας ομάδα. Ο αντίπαλος είναι λογικό πλέον να μην έχει τόση πίεση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά εμείς θα είμαστε σοβαροί, θα είμαστε συγκεντρωμένοι και με την βοήθεια του κόσμου θα πάνε τα πράγματα καλά. Έχει σημασία να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Ποδόσφαιρο είναι και αν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να το διαχειριστούμε».

Για το ενδεχόμενο να δεχθεί γκολ η ΑΕK: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε. Ποδόσφαιρο είναι και πρέπει πάντα να προετοιμάζεσαι για όλα τα ενδεχόμενα».

Για την απουσία του Γκάλο: «Κάθε παίκτης που λείπει είναι πρόβλημα όμως συμπληρώνουμε 18άδα και όλα τα παιδιά στο γκρουπ είναι καλοί παίκτες και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν».

Για την ενδεκάδα: «Θα είναι διαφορετική σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΠΑΣ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αύριο».

Για το αν σκέφτεται και κάτι για εκείνον προσωπικά: «Δεν σκέφτομαι καθόλου κάτι για μένα προσωπικά. Αυτό που θέλω είναι να προκριθεί η ομάδα. Οι επιτυχίες σίγουρα δίνουν κάτι και σε αυτούς που την αποτελούν».

Γαλανόπουλος: «Όνειρο κάθε Έλληνα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Για το αν το μέγεθος του αντιπάλου σημαίνει πως εξαρτάται από την ΑΕΚ: «Έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Μπορεί να μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα και αυτό φάνηκε στο τελευταίο 20λεπτο όμως αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».

Για το αν η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει έξτρα κίνητρο: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής και παίζεις στην Ελλάδα αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένεις. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή Έλληνα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί είναι η μεγαλύτερη που είχαμε ως τώρα».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top