Υπό κράτηση ο 29χρονος για τον εμπρησμό σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Υπό κράτηση ο 29χρονος για τον εμπρησμό σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Τριήμερη κράτηση για υπόθεση εμπρησμού σε 29χρονο εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Δευτέρα (27/8) διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 29χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού.

Ο 29χρονος συνελήφθη την Κυριακή (26/8), δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού πλυντηρίου οχημάτων στη Λευκωσία που διαπράχθηκε στις 23/8/2018.

Για την ίδια υπόθεση, τελεί επίσης υπό κράτηση 28χρονος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE