Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στην πορεία των εκπαιδευτικών οργανώσεων- Περισσότερες από 10.000

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στην πορεία των εκπαιδευτικών οργανώσεων- Περισσότερες από 10.000

«Λαοθάλασσα» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πορεία διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά το ναυάγιο στο χώρο της παιδείας και την απόρριψη των προτάσεων για τον εξορθολογισμό.

Χαρακτηριστικό είναι πως είχαν τυπωθεί 5.000 χιλιάδες άσπρες μπλούζες που μοίραζαν στους συγκεντρωθέντες και αυτές εξαντλήθηκαν πριν καν αρχίσει η πορεία ενώ αυτή ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση (18:30 αντί 17:30) λόγω της μαζικής προσέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο αριθμός των διαμαρτυρομένων ξεπερνά τις 10.000 με τον Χάρη Χαραλάμπους (ΠΟΕΔ) να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι στο χώρο βρίσκονται περισσότερες από 12.000 εκπαιδευτικοί.

Πάνως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Προεδρος της Δημοκρατίας δεν βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως από την αρχή μέχρι το τέλος του πλήθους υπάρχει μια απόσταση 500 μέτρων γεγονός που καταδεικνύει την μαζικότητα με την οποία "αγκαλιάστηκε" το κάλεσμα των εκπαιδευτικών οργανώσεων για τη διαμαρτυρία.

 

Ιάκωβος Ιακώβου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE