ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά πρόεδρε… (Ο Πιέρος Σωτηρίου και η ΤΡΙΑΔΑ)

Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά πρόεδρε… (Ο Πιέρος Σωτηρίου και η ΤΡΙΑΔΑ)

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης απέδειξε εν πολλάκις πως ξέρει να κλείνει έξυπνα deal.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ομάδα τουλάχιστον τρεις παίκτες οι οποίοι μπορούν να πωληθούν και να φέρουν στα ταμεία του συλλόγου αρκετό χρήμα. Είναι αυτό που λέμε πως έχουν μεταπωλητική αξία.

Πρόκειται για τους Σάλαϊ, Ζαχίντ και Αλ-Τάμαρι. Αυτή (κυρίως) η τριάδα αν διαχειριστεί σωστά από τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να πωληθεί σε ψηλά ποσά (όπως για παράδειγμα ο Πιέρος) και έτσι οι γαλαζοκίτρινοι μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν.

Σαφώς όμως τώρα ΟΛΟΙ στον ΑΠΟΕΛ είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον μεθαυριανό (30/8) επαναληπτικό με την Αστάνα και θέλουν να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top