ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Xάος στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου

Xάος στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου

Χάος προκάλεσε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου η απόφαση της συντεχνίας των «ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας» να διαμαρτυρηθεί για τη νέα ρύθμιση της «κυβέρνησης» για εξοικονομήσεις στην καταβολή υπερωριών. Διακόπηκαν το απόγευμα όλες οι πτήσεις, εκτός από αυτές που αφορούσαν επείγοντα περιστατικά.

 
Όπως ανακοίνωσε η συντεχνία, οι «ελεγκτές» δεν θα εργάζονται πλέον υπερωριακά μεταξύ των ωρών 19.00 το απόγευμα και 8.00 το πρωί.
 
Ο «πρόεδρος» της συντεχνίας Τζενγκίζ Καπσίζ δήλωσε ότι σέβονται την απόφαση της «κυβέρνησης» για εξοικονομήσεις και δεν θα εργάζονται υπερωριακά μετά τις 19.00.
 
Ανέφερε επίσης ότι διακόπηκαν όλες οι πτήσεις, εκτός από αυτές που αφορούσαν επείγοντα περιστατικά.
 
Την ίδια ώρα η συντεχνία απηύθυνε κάλεσμα στον «πρωθυπουργό» για συνάντηση, με τον κ. Καπσίζ να ζητά από τον Τουφάν Ερχιουρμάν να αποσύρει τα μέτρα.
 
Πάντως, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του «υπουργικού», την Τρίτη στα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν ανέφερε ότι δεν μπόρεσε να υπάρξει συμφωνία με τις συντεχνίες για το θέμα.
 
Είπε ότι η νέα συμφωνία για την καταβολή υπερωριών παραμένει σε ισχύ για τους επόμενους 4 μήνες, προσθέτοντας ότι μέσω αυτής, υπολογίζεται ότι θα επέλθουν εξοικονομήσεις ύψους 20 εκ. τουρκικών λιρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top