ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα φώτα τροχαίας που ενώνουν την λεωφόρο Καντάρας με την Στροβόλου συνέβη το ατύχημα με δύο αυτοκίνητα να εμπλέκονται.

Όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο CyPoliceCheckpoint το ατύχημα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (29/8) όταν δύο αυτοκίνητα, κάτω απο συνθήκες που διερευνώνται απο την Αστυνομία συγκρούστηκαν ενώ τα φώτα τροχαίας αποκόπηκαν.

Στο σημείο υπάρχει Πυροσβεστικό όχημα αφού σημειώθηκε διαρροή λαδιών στο οδόστρωμα κάτι που το καθιστά ολισθηρό και επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Στο χώρο βρέθηκε και αστυνομική δύναμη για διαχείριση της κυκλοφορίας, καθώς λόγω του τροχαίου παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE