Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/8) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, όχημα που κατευθυνόταν προς της Λευκωσία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με το προστατευτικό κιγκλίδωμα γύρω στις 19:45.

Το ατύχημα, που σημειώθηκε παρά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, προκάλεσε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθώς έκλεισε η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο.

Ασθενοφόρο μετέβη στη σκηνή, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος εξετάστηκε επί τόπου και διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε οποιονδήποτε τραυματισμό.

Έγιναν προσπάθειες να μεταφερθεί εκτός το όχημα και επανήλθε στην ομαλότητα η κυκλοφορία.

Με την τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μόνο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορία, η τροχαία αύξηση παρουσίασε αισθητή αύξηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE