Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/8) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, όχημα που κατευθυνόταν προς της Λευκωσία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με το προστατευτικό κιγκλίδωμα γύρω στις 19:45.

Το ατύχημα, που σημειώθηκε παρά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, προκάλεσε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθώς έκλεισε η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο.

Ασθενοφόρο μετέβη στη σκηνή, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος εξετάστηκε επί τόπου και διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε οποιονδήποτε τραυματισμό.

Έγιναν προσπάθειες να μεταφερθεί εκτός το όχημα και επανήλθε στην ομαλότητα η κυκλοφορία.

Με την τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μόνο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορία, η τροχαία αύξηση παρουσίασε αισθητή αύξηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE