Κύπρια ηθοποιός σε ρόλο καροτσέρη στην Ζάκυνθο - ΄Τα κάνω όλα και συμφέρω' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια ηθοποιός σε ρόλο καροτσέρη στην Ζάκυνθο - ΄Τα κάνω όλα και συμφέρω' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν ξέρουμε αν κατά τις διακοπές της στα Επτάνησα έμεινε από χρήματα και χρειάστηκε να οδηγεί με τις άμαξες τους τουρίστες. 

Η Μαρία Ιωάννου βρίσκεται στην Ζάκυνθο για διακοπές. Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάρει πάνω σε μια άμαξα με το καμουτσίκι στο χέρι σε ρόλο καροτσέρη. 

"Καροτσέρη, καροτσέρη ας το καμουτσίκι απ' το χέρι, να το πάρω εγώωωωωω!! τακάνω όλα και συμφέρω" έγραψε η Μαρία Ιωάννου κάτω από την φωτογραφία όπου φαίνεται ότι οδηγά την άμαξα. 

Με το χιούμορ που διακρίνει την ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιό δεν μας κάνει καμία εντύπωση που ανέβηκε στην άμαξα και ανέλαβε τον ρόλο ενός καροτσέρη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE