ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Κίρζη και το έμβασμα!

Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Κίρζη και το έμβασμα!

Ο σκηνοθέτης της Cytavision, έκανε zoom δυο-τρεις φορές στα τελευταία δραματικά λεπτά, στο σημείο που καθόταν ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης μαζί με τους συνεργάτες του. 

Φυσιολογικά έδειχνε σφιγμένος ο ηγέτης των κυανολεύκων, ανησυχώντας μήπως και γίνει καμιά στραβή (ισοφαρίσουν οι Ελβετοί στο φινάλε). Μόλις σφύριξε για τελευταία φορά ο διαιτητής της δραματικής αναμέτρησης, ο σκηνοθέτης… έδειξε (ξανά) πλάνο από τα επίσημα του ΓΣΠ, με τον Κίρζη και τους συνεργάτες του, να πανηγυρίζουν με αγαλλίαση την παλικαρίσια πρόκριση της ομάδας. 

Έστω κι αν συνήθισαν τα τελευταία χρόνια, να βλέπουν την ομάδα να φορά μακρομάνικα στην Ευρώπη, κάθε φορά είναι διαφορετική. Ο αποκλεισμός της Βασιλείας αποτελεί τεράστια επιτυχία, λαμβάνοντας υπόψη πόσο ψηλά είχε πάει τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στο Γιουρόπα, αλλά και στο Τσιάμπιονς Ληγκ η Ελβετική ομάδα. 

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα ένιωθε… ανακουφισμένος και για οικονομικούς λόγους. Ήδη μπαίνουν στα ταμεία της εταιρίας 3,7 εκατομμύρια (2,9 είναι το μπόνους για συμμετοχή στους ομίλους), ελπίζουν ότι θα εξασφαλίσουν κι άλλα στην πορεία. 

Η ομάδα με τα επιτεύγματα της μέσα στο γήπεδο, κατάφερε για άλλη μια χρονιά, να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού. 

Τα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης, για τη νέα ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας, λειτουργούν και ως καταπραϋντικό για τους διαχειριστές της. Μετά την αποτυχία των κυανολεύκων να πάρουν το πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά.

Τουλάχιστον αυτό συμπεράναμε, ακούγοντας τις δηλώσεις του προέδρου Κίρζη στη Cytavision (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Η αναφορά του, ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι, δεν φαντάζει πάντως καθόλου υπερβολική. Βάσει της εικόνας που παρουσίασε, ιδιαίτερα στα παιχνίδια με τους Ελβετούς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top