ΛΑΡΝΑΚΑ: Του έκαψαν περιουσία της επιχείρησής του - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του έκαψαν περιουσία της επιχείρησής του - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Υπόθεση εμπρησμού αποθήκης στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 11π.μ. της Κυριακής (2/9), σε αποθήκη, ιδιοκτησία 61χρονου, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς ένας εκσκαφέας, ένα μηχάνημα κατασκευής μπάλων σανού, ένα γεωργικό μηχάνημα σποράς χωραφιών και 41 μπάλες σανού, τα οποία βρίσκονταν εντός της αποθήκης.

Ζημιές προκλήθηκαν επίσης και σε άλλα γεωργικά μηχανήματα, με το συνολικό ύψος των ζημιών να ξεπερνά τις €30,000.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE