ΛΑΡΝΑΚΑ: Του έκαψαν περιουσία της επιχείρησής του - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του έκαψαν περιουσία της επιχείρησής του - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Υπόθεση εμπρησμού αποθήκης στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 11π.μ. της Κυριακής (2/9), σε αποθήκη, ιδιοκτησία 61χρονου, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς ένας εκσκαφέας, ένα μηχάνημα κατασκευής μπάλων σανού, ένα γεωργικό μηχάνημα σποράς χωραφιών και 41 μπάλες σανού, τα οποία βρίσκονταν εντός της αποθήκης.

Ζημιές προκλήθηκαν επίσης και σε άλλα γεωργικά μηχανήματα, με το συνολικό ύψος των ζημιών να ξεπερνά τις €30,000.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE