ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κρέμασε» ο Πάρντο την Αλκή και… έφερε τον Ερμή σε θέση οδηγού

«Κρέμασε» ο Πάρντο την Αλκή και… έφερε τον Ερμή σε θέση οδηγού

Ο Ερμής Αραδίππου, μετά από λάθος του Ούγκο Πάρντο, βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 0-1 στο παιχνίδι που είναι στο ημίχρονο στο «Αμμόχωστος» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Στο 11ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μαρτίνιουκ από δεξιά, ο Γκουλόν πήδηξε για κεφαλιά, αλλά δεν ακούμπησε και ο Πάρντο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίκτυα.

Το γκολ αυτό βοήθησε στο να ανεβάει ρυθμούς και άλλους η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, ενώ η Αλκή Ορόκλινη ψαχνόταν για να μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά και να απειλήσει την εστία του Αραμπατζή.

Το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου από τον ρεφ, Βασίλη Δημητρίου, βρίσκει τον Ερμή Αραδίππου να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του β΄ ημιχρόνου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top