LIFESTYLE

Η κίνηση 'ματ' της Στικούδη ως νύφη που κέντρισε το ενδιαφέρον της Daily Mail

Η κίνηση 'ματ' της Στικούδη ως νύφη που κέντρισε το ενδιαφέρον της Daily Mail

Η Κατερίνα Στικούδη δεν φόρεσε προκλητικό νυφικό, ούτε και έκανε high γάμο... αλλά κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον της μεγαλύτερης βρετανικής ταμπλόιντ, η οποία φιλοξένησε τον γάμο της Κατερίνας Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε τον σύντροφό της Βαγγέλη Σερίφη σε ένα χωριό της Φθιώτιδας, μακριά από πάσης φύσεως κοσμικότητας, ήσυχα και απλά.

Ωστόσο, αμέσως μετά το γάμο της, έκανε μια κίνηση που την οδήγησε κατευθείαν στη Daily Mail. H Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της καθώς κατευθύνονταν από την εκκλησία στην ταβέρνα όπου θα γινόταν το τραπέζι υπέκυψε στη μόδα του kiki chalenge.

Ανοιξε δηλαδή την πόρτα του αυτοκινήτου ενώ αυτό ήταν εν κινήσει και άρχισε να χορεύει στη μέση του δρόμου, φορώντας το νυφικό της φυσικά, υπό τους ήχους του τραγουδιού του Drake. Ο σύζυγός της από τη θέση του οδηγού κατέγραφε την Κατερίνα Στικούδη να χορεύει.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και μεταξύ άλλων εντυπωσιάστηκε και η Daily Mail η οποία σε άρθρο της αναφέρεται στο μοντέλο που με το νυφικό του υπέκυψε στη μόδα του kiki chalenge.

Απολαύστε την Στικούδη στον καταπληκτικό της χορό:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top