Καταζητούμενος που πολιτογραφήθηκε Κύπριος – Καλύπτεται πίσω από το διαβατήριο

Καταζητούμενος που πολιτογραφήθηκε Κύπριος – Καλύπτεται πίσω από το διαβατήριο

Καταζητείται για σοβαρότατα αδικήματα, αλλά καταφέρνει να τη βγάζει καθαρή χάρη στην πολιτογράφησή του ως Κύπριου…

Ο λόγος για πρόσωπο αραβικής καταγωγής, το οποίο καταζητείται από την Δημοκρατία του Λιβάνου για αδικήματα χρηματοδότησης τρομοκρατίας, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλα συναφή και που καλύπτεται πίσω από το κυπριακό διαβατήριο που εξασφάλισε.

Για το συγκεκριμένο πρόσωπο η Δημοκρατία του Λιβάνου έχει διαβιβάσει επίσημα αίτημα για έκδοσή του, η κατοχή όμως του Κυπριακού διαβατήριου στέκεται εμπόδιο στην έκδοσή του.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, οι αρμόδιες Αρχές έχουν ενημερωθεί για την υπόθεση. Θεωρούμε όμως ότι τέτοιες περιπτώσεις αμαυρώνουν το όλο πλαίσιο της πολιτογράφησης αλλοδαπών στη Κυπριακή Δημοκρατία, δίδοντας δικαιώματα σε ξένες χώρες να μας επιπλήττουν για την διαδικασία αυτή.

Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν λάβει επιστολές για το εν λόγω πρόσωπο, θα λάβουν αμέσως τα δέοντα μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE