Πυρίλλης στο ThemaOnline: «Ξυπνήσαμε από την έκρηξη και μύριζε μπαρούτι»

Πυρίλλης στο ThemaOnline: «Ξυπνήσαμε από την έκρηξη και μύριζε μπαρούτι»

Τις στιγμές που έζησε μετά την έκρηξη έξω από την οικία του, περιέγραψε στο ThemaOnline, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης.

Του Μιχάλη Μενελάου

Στόχος βομβιστικής επίθεσης, έγινε γύρω στις 02:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης 05/09 ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, όπου βόμβα εξερράγη σε χώρο όπου διαμένει η οικιακή βοηθός του κ. Πυρίλλη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ThemaOnline, ο κύριος Πυρίλλης ανέφερε πως εκείνος και η οικογένειά του βρίσκονταν στην οικία τους τη στιγμή που εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.  

«Κοιμηθήκαμε γρήγορα ψες το βράδυ και ξυπνήσαμε από τον θόρυβο. Βγήκα έξω και μύριζε μπαρούτι, φωτιά, καμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παραλίμνιου.

Στη συνέχεια, όπως μας περιέγραψε, εντόπισε το σημείο της έκρηξης. «Κατάλαβα πως επρόκειτο για βόμβα και έπιασα τηλέφωνο την Αστυνομία», δήλωσε στο ThemaOnline ο κύριος Πυρίλλης.

Κληθείς να απαντήσει εάν υποψιάζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, ο κύριος Πυρίλλης απέφυγε να σχολιάσει, καθώς δεν ήθελε να επέμβει στο έργο της Αστυνομίας.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες στις οποίες έγιναν και ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κύριος Πυρίλλης, ξεκαθάρισε πως δεν επρόκειτο για καταγγελίες τις οποίες έκανε ο ίδιος στην Αστυνομία αλλά καταγγελίες από τον Δήμο Παραλιμνίου για εφαρμογή του Περί Δήμων νόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE