ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δολοφόνησε την σύζυγό του – Στο έγκλημα και ο γιος – Στα... «μαλακά» το παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δολοφόνησε την σύζυγό του – Στο έγκλημα και ο γιος – Στα... «μαλακά» το παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πατέρας, Levent Sorver καταδικάστηκε σε 35χρονια φυλάκισης, ενώ ο 18χρονος του, Mehmet Can Sorver, σε 14 μήνες.

Όπως αναφέρουν τα τ/κ μέσα ενημέρωσης, οι δύο άνδρες δολοφόνησαν, στραγγαλίζοντάς την Zehra Sorver, η οποία ήταν η σύζυγος του Levent και μητέρα του Mehmet.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στην οικία όπου διέμεναν τα τρία πρόσωπα στον κατεχόμενο Γερόλακκο, τον Ιούνιο του 2017.

Την Τρίτη (4/9/2018) οι δύο άντρες καταδικάστηκαν από το «δικαστήριο» στα κατεχόμενα.

Ο σύζυγός την δολοφονηθείσας καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 35 χρόνων, ενώ ο γιος  αθωώθηκε από την εν λόγω κατηγορία και καταδικάστηκε για συμμετοχή στην δολοφονία. Ως εκ τούτου, του επιβλήθηκε ποινή 14 μηνών.

Σημειώνεται ότι οι 'δίκες' του γιου της οικογένειας, λόγω ηλικίας (ήταν ανήλικος) διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών. 

Ο 18χρονος και ο πατέρας του έξω από το 'δικαστήριο' των κατεχομένων:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE