Μετακόμισε σήμερα στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη» ο Πεχλιβάνης και… ΕΚΤΕΛΕΣΕ

Μετακόμισε σήμερα στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη» ο Πεχλιβάνης και… ΕΚΤΕΛΕΣΕ

Νέα ομάδα από σήμερα για τον Κύπριο επιθετικό, Μάριο Πεχλιβάνη.

Ο παίκτης δόθηκε δανεικός από την ΑΕΛ στον Άρη.

Μάλιστα δε, ο Πεχλιβάνης πήρε χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Αναγέννηση Δερύνειας, όπου σκόραρε κιόλας.  Έδωσε τη φιλική νίκη στην ομάδα του Χρύση Μιχαήλ με 0-1.

Το συμβόλαιο του παίκτη είναι έτοιμο στον Άρη και είτε θα το υπογράψει απόψε, είτε αύριο, όπως και να ΄χει ήδη είναι παίκτης της ελαφράς ταξιαρχίας ο Μάριος Πεχλιβάνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ExxonMobil: Στα 8 με 9 τρισεκ. κυβικά πόδια η ποσότητα φυσικού αερίου σε «Πήγασος» και «Γλαύκος»

Συνάντηση ΠτΔ με ExxonMobil: Στα 8 με 9 τρισεκ. κυβικά πόδια η ποσότητα φυσικού αερίου σε «Πήγασος» και «Γλαύκος»

Στα 8 με 9 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια ενδεχομένως να ανέρχεται η ποσότητα φυσικού αερίου στα κοιτάσματα «Πήγασος» και «Γλαύκος», της κυπριακής ΑΟΖ, βάσει της ενημέρωσης, στην οποία προέβη η ExxonMobil προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE