ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για ιδανική πρεμιέρα οι ΛΕΒΕΝΤΕΣ της Εθνικής Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για ιδανική πρεμιέρα οι ΛΕΒΕΝΤΕΣ της Εθνικής Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Κύπρου το βράδυ της Τετάρτης με προπόνηση στο χωρητικότητας 28.000 θεατών Στάδιο Ullevaal, όπου θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Νορβηγία στα πλαίσια της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Εθνών (Nations League).
 
Πριν την έναρξη της προπόνησης, στον χώρο του κέντρου, μίλησε στους διεθνείς παίκτες ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ενώ στη συνέχεια ο Μπεν Σιμόν προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες πριν την αυριανή αναμέτρηση.
 
Στην αποστολή για τον αγώνα με τη Νορβηγία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
 
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ούρκο Πάρντο, Κωνσταντίνος Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Ιωάννης Κούσουλος, Γιώργος Μερκής, Βαλεντίνος Σιέλης, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γεράσιμος Φυλακτού, Βασίλης Παπαφώτης, Γιώργος Οικονομίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Αβραάμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Νέστορας Μυτίδης και Φώτης Παπουλής.
 
Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:
 
 

Εν τω μεταξύ, μέσω της ιστοσελίδας της η ΚΟΠ ενημερώνει για τη δημοσιογραφική διάσκεψη που προηγήθηκε:

«Για τον αγώνα με τη Νορβηγία μίλησαν σε Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν και ο ποδοσφαιριστής Πιέρος Σωτηρίου.
 
Μέσα από τις δηλώσεις τους, φάνηκε ξεκάθαρα το κλίμα αισιοδοξίας και η πίστη που υπάρχει στην Εθνική μας για θετικό ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση, το Πρωτάθλημα των Εθνών.
 
«Έχουμε μπροστά μας μια νέα διοργάνωση, ένα νέο ξεκίνημα και τα νέα ξεκινήματα πάντα φέρνουν νέα κίνητρα και νέες ελπίδες. Όσον αφορά τους στόχους μας, να πείσουμε τον κόσμο ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο και να δώσουμε αξία στην Εθνική μας ομάδα.
 
Θέλουμε σε κάθε αγώνα να δείχνουμε ότι ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο και να δείχνουμε σε κάθε αγώνα ότι μπορούμε για τη νίκη. Ανυπομονούμε για την πρόκληση που μας περιμένει. Πιστεύω σε αυτή τη γενιά των ποδοσφαιριστών της Κύπρου και έχουμε ως ομάδα μεγάλες ελπίδες για αυτή τη διοργάνωση. Παίζουμε με ένα δυνατό αντίπαλο τον οποίο σεβόμαστε αλλά έχουμε και εμείς τους δικούς μας στόχους, έχουμε και εμείς μια πολύ καλή ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ραν Μπεν Σιμόν.
 
Για στοίχημα που έβαλε με το Νορβηγό προπονητή του στην Κοπεγχάγη μίλησε μετά από σχετική ερώτηση Νορβηγού δημοσιογράφου ο Πιέρος Σωτηρίου.
 
«Βάλαμε στοίχημα με τον προπονητή μου. Αν νικήσει η Νορβηγία χάνω το στοίχημα, αν νικήσει η Κύπρος ή αγώνας έρθει ισόπαλος κερδίζω εγώ. Μου έδωσε και την ισοπαλία αλλά εγώ δεν το δέχτηκα λέγοντας του πως μόνο με νίκη θα καταφέρω να κερδίσω το στοίχημα», ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Πιέρος ο οποίος τόνισε επίσης πως «με 100% συγκέντρωση και πειθαρχία, η Κύπρος μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Όσλο».
 
Διαβάστε επίσης:
 

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top