ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιοι στόχοι… απλά βάλτε του «ρίγανη»!

Ποιοι στόχοι… απλά βάλτε του «ρίγανη»!

Ο γραφών ήταν ένας εξ αυτών που βρέθηκαν πρόσφατα σε γνωστο παραλιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου έγινε η παρουσίααση των νέων στολών της Εθνικής μας ομάδας.

Η όλη εκδήλωση παρουσίασης, το τι ειπώθηκε εκεί, το πως είχε η όλη γιορτή, πράγματι άφηνε στον καθένα μας το στίγμα ότι κάτι καλό… «κτίζεται», ότι κάτι καλό γίνεται μεταξύ της συνεργασίας των ιθυνόντων που ασχολείται με την Εθνική Ανδρών Κύπρου και της ομάδας μας, με «αφεντικό» τον Μπεν Σιμόν.

«Πάμε στο Πρωτάθλημα Εθνών και έχουμε στόχους» έλεγαν παράγοντες, προπονητές, παίκτες, κτλ…

Τι και εάν η Εθνική Ανδρών Κύπρου είναι… ενισχυμένη με παίκτες από άλλες χώρες που πήραν την Κυπριακή υπηκοότητα, το «καλησπέρα» μας στη νέα διοργάνωση από την ΟΥΕΦΑ (UEFA), το Πρωτάθλημα Εθνών (Nations League),  δεν ήταν ιδανικό.

Μία τραγική εμφάνιση της Εθνικής Κύπρου στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς καμία τελική προσπάθεια, χωρίς να δείχνει ότι είναι στον αγωνιστικό χώρο, την έφερε να χάνει εκτός έδρας από τη Νορβηγία με 2-0, ενώ θα μπορούσε και το σκορ να ήταν μεγαλύτερο.

Ο Μπεν Σιμόν έκανε τα δικά του στο βασικό σχήμα της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, με παίκτες ντεφορμέ, αλλά και παίκτες που δεν είναι στις αρχικές επιλογές των προπονητών στις ομάδες τους, να ήταν στην αρχική ενδεκάδα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών.  Τοποθέτησε και παίκτες σε θέσεις που δεν τους συνηθίσαμε να βλέπουμε και… «ζήτω που καήκαμε»! Όπως και έγινε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα με δυο γκολ διαφορά και ανύπαρκτη επιθετικά.

Στο ημίχρονο ότι και να τους είπε ο Μπεν Σιμόν, ότι και να άλλαξε κάπως αγωνιστικά, τίποτα δεν διαφοροποιούσε σε μεγάλο βαθμό την κάκιστη εικόνα της Εθνικής Ανδρών Κύπρου.

Πόσα να περιμένουμε από τους διεθνείς των δύο μεγάλων Κυπριακών ομάδων που συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ; Πόσα να περιμένουμε από τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες που ήταν στην κλήση και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών Κύπρου;

Τα Κυπριόπουλα που ήταν στον πάγκο, που περιμένουν πως και πως τέτοιες ευκαρίες για να φορέσουν τη φανέλα με το σήμα της Εθνικής μας ομάδας στο στήθος γιατί «έβραζαν» τον πάγκο;  Μάλιστα δε, κάποιοι εξ αυτών είχαν χρησιμοποιηθεί από τις ομάδες τους στα παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας και μάλιστα και ενδεκαδάτοι…;

Ότι και να εμπιστεύθηκε στο αρχικό του σχήμα, ότι παρέταξε, σύστημα και πρόσωπα ήταν ένα μέγα λάθος από τον Μπεν Σιμόν και εάν και εφόσον προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξει κάτι, απλά τίποτα ουσιαστικό δεν έδωσε και ήταν σα να και… ταυτιζόταν με την άποψη «Και τώρα βάλτου ρίγανη»!

Τέτοιες εμφανίσεις μας παίρνουν χρόνια πίσω και το μόνο που πρέπει να γίνει είναι έντονη αυτοκριτική από όλους για να αλλάξουν πάμπολλα, αν θέλουμε να δείξουμε κάτι σε αυτόν τον όμιλο όπου συμμετέχουμε και να κυνηγήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top