ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το τμήμα θα βλέπει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ – Αιτία η Αστάνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το τμήμα θα βλέπει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ – Αιτία η Αστάνα

Ποινική καταδίκη για υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, 2018, 31χρονος ο οποίος συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΑΝΑ, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, στις 23 Αυγούστου, 2018.

Στον 31χρονο επιβλήθηκε χρηματική ποινή συνολικού ύψους 300 ευρώ, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για διάρκεια έξι μηνών, από όλους τους χώρους, όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. 

Περαιτέρω, εκδόθηκε διάταγμα με το οποίο ο 31χρονος υποχρεούται μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που αγωνίζεται η ομάδα του, να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και να παραμένει εκεί μέχρι και μισή ώρα, μετά τη λήξη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE