ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το τμήμα θα βλέπει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ – Αιτία η Αστάνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το τμήμα θα βλέπει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ – Αιτία η Αστάνα

Ποινική καταδίκη για υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, 2018, 31χρονος ο οποίος συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΑΝΑ, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, στις 23 Αυγούστου, 2018.

Στον 31χρονο επιβλήθηκε χρηματική ποινή συνολικού ύψους 300 ευρώ, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για διάρκεια έξι μηνών, από όλους τους χώρους, όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. 

Περαιτέρω, εκδόθηκε διάταγμα με το οποίο ο 31χρονος υποχρεούται μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που αγωνίζεται η ομάδα του, να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και να παραμένει εκεί μέχρι και μισή ώρα, μετά τη λήξη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE