ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το τμήμα θα βλέπει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ – Αιτία η Αστάνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το τμήμα θα βλέπει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ – Αιτία η Αστάνα

Ποινική καταδίκη για υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, 2018, 31χρονος ο οποίος συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΑΝΑ, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, στις 23 Αυγούστου, 2018.

Στον 31χρονο επιβλήθηκε χρηματική ποινή συνολικού ύψους 300 ευρώ, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για διάρκεια έξι μηνών, από όλους τους χώρους, όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. 

Περαιτέρω, εκδόθηκε διάταγμα με το οποίο ο 31χρονος υποχρεούται μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που αγωνίζεται η ομάδα του, να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και να παραμένει εκεί μέχρι και μισή ώρα, μετά τη λήξη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE