ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το τμήμα θα βλέπει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ – Αιτία η Αστάνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το τμήμα θα βλέπει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ – Αιτία η Αστάνα

Ποινική καταδίκη για υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, 2018, 31χρονος ο οποίος συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΑΝΑ, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, στις 23 Αυγούστου, 2018.

Στον 31χρονο επιβλήθηκε χρηματική ποινή συνολικού ύψους 300 ευρώ, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για διάρκεια έξι μηνών, από όλους τους χώρους, όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. 

Περαιτέρω, εκδόθηκε διάταγμα με το οποίο ο 31χρονος υποχρεούται μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που αγωνίζεται η ομάδα του, να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και να παραμένει εκεί μέχρι και μισή ώρα, μετά τη λήξη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE