ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Δύο πυρκαγιές με μια ώρα διαφορά - Δύο χωριά σε κίνδυνο

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Δύο πυρκαγιές με μια ώρα διαφορά - Δύο χωριά σε κίνδυνο

Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Στενής και της Πελαθούσας με μία ώρα διαφορά, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση τον πυροσβεστικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πυρκαγιές εκδηλώθηκαν με μία ώρα διαφορά. Συγκεκριμένα η πυρκαγιά στη Στενή εκδηλώθηκε στις 08:56 το πρωί και στην Πελαθούσα 09:56.

Για την κατάσβεση των φωτιών έσπευσε στο μέρος στην περιοχή της Στενής ένα βυτιοφόρο όχημα και στην κοινότητα της Πελαθούσας ένα βυτιοφόρο και μια κινητή μονάδα της Υπηρεσίας Θήρας.

Από τις φωτιές κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Η πυρκαγιά στην Στενή έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο ενώ στην Πελαθούσα η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE