ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το συγκλονιστικό γράμμα που άφησε στο Μαλέκκο ο πατέρας του – «Παιδί μου…»

Το συγκλονιστικό γράμμα που άφησε στο Μαλέκκο ο πατέρας του – «Παιδί μου…»

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον φίλο του και προπονητή της ομάδας, Κώστα Μαλέκκο για τον χαμό του πατέρα του με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Ο κ. Τορναρίτης δημοσίευσε μια ιστορία και στο τέλος αποκάλυψε το γράμμα που άφησε στον Μαλέκκο ο πατέρας του πριν πεθάνει…

Δείτε αναλυτικά:

R.I.P Μάλε – Ησύχασε. Αφιερωμένο:

Ο Κώστας πετάχτηκε μόλις είδε τον γιατρό να βγαίνει από το δωμάτιο του πατέρα του. Είπε: «Πώς είναι ο πατέρας μου; Θα γίνει καλά; Πότε μπορώ να τον δω;»

Ο Γιατρός: «Λυπάμαι. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε, αλλά ο πατέρας σας δεν τα κατάφερε»

Ο Κώστας: «Γιατί ο πατέρας μου να πάει από καρκίνο; Δεν με ενδιαφέρει πια ο Θεός; Πού ήσουν, θεέ μου, όταν ο πατέρας μου σε χρειάστηκε;»

Ο Γιατρός ρώτησε, «Θα θέλατε να μείνετε λίγο με τον πατέρα σας; Μία από τις νοσοκόμες θα είναι μέσα σε λίγα λεπτά»

Ο Κώστας ζήτησε από τη νοσοκόμα να μείνει λίγο μαζί της, ενώ έλεγε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του . Χάιδευε τα υπέροχα πυκνά σγουρά μαλλιά του και τον φιλούσε στο μέτωπο.

Ο Κώστας έφυγε από το Νοσοκομείο για τελευταία φορά, αφού πέρασε τους τελευταίους έξι μήνες της ζωής εκεί. Έβαλε την τσάντα με τα υπάρχοντά του πατέρα του στο διπλανό κάθισμα του αυτοκίνητο και έφυγε για στο σπίτι του. Η διαδρομή ήταν πολύ δύσκολη. Έφτασε σπίτι, και γύρω στα μεσάνυχτα, ο Κώστας ξύπνησε. Δίπλα από το κρεβάτι του ήταν ένα γράμμα:

«Παιδί μου,

Ξέρω ότι είσαι σε εγκατέλειψα στα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής σου. Εσύ όπως όλους θα ήθελαν τον πατέρα τους δίπλα τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς …

Γιε μου ,τώρα ήρθε η ώρα να γίνεις προπονητής να βγεις έξω και να πάρεις αυτά πού δικαιούσαι… αλλά να είσαι πάντα έτοιμος να δεκτής κτυπήματα ,μην λυγίσεις ποτέ, μην ρίχνεις ευθύνες λέγοντας πως δεν είσαι αυτός πού θα έπρεπε να είσαι λόγο αυτού , αυτής, οι οποιουδήποτε άλλου, μόνο η δειλοί συμπεριφέρονται έτσι και εσύ δεν είσαι αυτός, είσαι καλύτερος, πιο άξιος.

Ξέρω ότι θα μου λείψεις, Αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, δεν θα σταματήσω να σε Αγαπώ ποτέ ,και ακριβώς γιατί δεν είμαι εδώ για να σου πω σε ‘αγαπώ, Θα σε αγαπώ για πάντα, παιδί μου, κάθε μέρα και περισσότερο. Κάποια μέρα θα δούμε ο ένας τον άλλον και πάλι. Οι άγγελοι είναι τόσο καλοί. Μου αρέσει να τους βλέπω να πετούν. Και, ξέρεις; Ο Ιησούς δεν μοιάζει με καμία από τις εικόνες του.

Ωστόσο, όταν τον είδα, ήξερα ότι ήταν αυτός. Ο ίδιος ο Ιησούς με πήρε για να δω τον Θεό! Και μάντεψε τι, παιδί μου; Κάθισα στα γόνατα του Θεού και του μίλησα , σαν να ήμουν κάποιος σημαντικός. Ήταν όταν του είπα ότι ήθελα να σου γράψω μια επιστολή, να σου πω αντίο . Αλλά ήξερα ήδη ότι δεν επιτρέπεται. Λοιπόν, ξέρεις γιε μου; Ο Θεός μου έδωσε λίγο χαρτί και το προσωπικό του στυλό για να σου γράψω αυτό το γράμμα. Νομίζω πως Γαβριήλ είναι το όνομα του αγγέλου ο οποίος πρόκειται να σου φέρει αυτή την επιστολή.

Ο Θεός μου είπε να σου δώσω την απάντηση σε ένα από τα ερωτήματα σου: «πού βρισκόταν όταν τον χρειάστηκες;» Ο Θεός είπε ότι ήταν στην ίδια θέση με εμένα, όπως ήταν ο γιος του ο Ιησούς στον σταυρό. Ήταν εκεί, όπως είναι πάντα κοντά μας.

Πρέπει να δώσω στον Θεό την πένα του πίσω τώρα. Χρειάζεται να γράψει κάποια άλλα ονόματα στο Βιβλίο της Ζωής. Απόψε θα δειπνήσω στο τραπέζι με τον Ιησού. Είμαι σίγουρος ότι το φαγητό θα είναι τέλειο. Ω, σχεδόν ξέχασα να σου πω. Δεν πονάω πια. Ο καρκίνος έχει φύγει. Είμαι χαρούμενος γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο περισσότερο και ο θεός δεν άντεχε άλλο να με βλέπει να υποφέρω. Για αυτόν τον λόγο έστειλε τον άγγελο να έρθει να με πάρει . Ο άγγελος μου είπε πως είμαι κάτι ξεχωριστό!

Τι λες για αυτό;

Για πάντα μαζί….

Ο πατέρα σου!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top