Οδόφραγμα Αγίου Δομετίου - «Έλαβα μέρος σε πολλές μάχες το 1974 και αισθάνομαι ντροπή γι αυτή την κατάσταση» - EIKONA

Οδόφραγμα Αγίου Δομετίου - «Έλαβα μέρος σε πολλές μάχες το 1974 και αισθάνομαι ντροπή γι αυτή την κατάσταση» - EIKONA

O συνεχιζόμενος παροξυσμός με τις ουρές Ελληνοκύπριων για να μεταβούν στα πρατήρια των κατεχομένων συνεχίζεται αμείωτος με τις ενστάσεις να είναι πολλές.

Δεκάδες Κύπριοι περιμένουν καθημερινά στην ουρά, προχωρώντας με ρυθμούς χελώνας, μόνο και μόνο για να ανεφοδιάσουν με καύσιμα τα αυτοκίνητά τους από πρατήρια των κατεχομένων.

Η απόφαση πολλών Ελληνοκυπρίων για μείωση του κόστους ανεφοδιασμού μέσω ψευδοκράτους, αντικατοπτρίζεται από τις εικόνες που κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες.

Τα όσα βιώνουν όμως οι κάτοικοι του Αγίου Δομετίου είναι κάτι που αντικατοπτρίζει και την πραγματική αλήθεια.

Στο μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κάτοικος του Αγίου Δομετίου παρά το γεγονός ότι αναφέρει ότι νιώθει θυμό και αγανάκτηση για το ότι δεν μπορεί να πάει στο σπίτι του ο πραγματικός λόγος για την αγανάκτηση του είναι το γεγονός ότι νιώθει ντροπή για την κατάντια μας.

Όπως αναφέρει σαν καταδρομέας έλαβε μέρος σε πολλές μάχες το 1974 είδε πράγματα «και αισθάνομαι ντροπή και αγανάκτηση γι αυτή την κατάσταση».

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του πολίτη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE