ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 53χρονος για υπόθεση βιασμού - 'Ήταν με την θέληση της' είπε στους ανακριτές

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 53χρονος για υπόθεση βιασμού - 'Ήταν με την θέληση της' είπε στους ανακριτές

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη τη Δευτέρα (10/9) 53χρονος σε σχέση με υπόθεση βιασμού στην Πάφο.

Το Δικαστήριο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για τουρίστα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού 29χρονης.

Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε το βράδυ της 7ης με 8ης Σεπτεμβρίου του 2018 στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε η παραπονούμενη στην Πάφο και με την οποία ο ύποπτος είχε φιλικές σχέσεις μαζί της  μετά την γνωριμία τους στο ξενοδοχείο.

Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία και από την καταγγελία της 29χρονης ο ύποπτος διέμενε στο ίδιο  ξενοδοχείο αλλά σε άλλο δωμάτιο.

Ανακρινόμενος ο 53χρονος παραδέχεται ότι  ήρθε σε επαφή με την 29χρονη αλλά με την θέληση της. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.