Κρήτη: Σώοι 21 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνη ακτή στα Φαλάσαρνα

Κρήτη: Σώοι 21 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνη ακτή στα Φαλάσαρνα

Παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν τη Δευτέρα 10/09 από τις λιμενικές Αρχές της Κρήτης σε δύσβατη, απόκρημνη ακτή μεταξύ των περιοχών Σφηνάρι και Φαλάσαρνα Χανίων.

Πρόκειται για 21 άτομα, ανάμεσά τους έξι γυναίκες και τέσσερα παιδιά, που δήλωσαν ότι τους αποβίβασε σκάφος.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ενώ τους δόθηκε τροφή και νερό. Είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μόνο μία έγκυος οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για προληπτικούς λόγους.

Μετά την επίσημη καταγραφή και την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησής τους οι αρχές θα αποφασίσουν για το σημείο όπου θα μεταφερθούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE