Κρήτη: Σώοι 21 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνη ακτή στα Φαλάσαρνα

Κρήτη: Σώοι 21 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνη ακτή στα Φαλάσαρνα

Παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν τη Δευτέρα 10/09 από τις λιμενικές Αρχές της Κρήτης σε δύσβατη, απόκρημνη ακτή μεταξύ των περιοχών Σφηνάρι και Φαλάσαρνα Χανίων.

Πρόκειται για 21 άτομα, ανάμεσά τους έξι γυναίκες και τέσσερα παιδιά, που δήλωσαν ότι τους αποβίβασε σκάφος.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ενώ τους δόθηκε τροφή και νερό. Είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μόνο μία έγκυος οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για προληπτικούς λόγους.

Μετά την επίσημη καταγραφή και την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησής τους οι αρχές θα αποφασίσουν για το σημείο όπου θα μεταφερθούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE