ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπάλληλος ιδρύματος ξυλοκόπησε 19χρονη με ειδικές ικανότητες - Άμεση αντίδραση Αστυνομίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπάλληλος ιδρύματος ξυλοκόπησε 19χρονη με ειδικές ικανότητες - Άμεση αντίδραση Αστυνομίας

Στην σύλληψη αλλοδαπής που εργάζεται σε ίδρυμα στην Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που δέχθηκε για ξυλοδαρμό 19χρονης.

Συγκεκριμένα, η αλλοδαπή φέρεται να ξυλοκόπησε την 19χρονη με ειδικές ικανότητες, εντός του ιδρύματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η διεύθυνση του ιδρύματος προχώρησε στην άμεση απομάκρυνση της εργαζόμενης, ενώ η Αστυνομία της φόρεσε χειροπέδες και καταχώρησε άμεση υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζει η πρώην πλέον εργαζόμενη στο ίδρυμα είναι η πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE