Μεγάλο ΠΛΗΓΜΑ για την Άιντραχτ με το… γιο πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ (Αντίπαλος Απόλλωνα)

Μεγάλο ΠΛΗΓΜΑ για την Άιντραχτ με το… γιο πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ (Αντίπαλος Απόλλωνα)

Τις υπηρεσίες του 24χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Γκονσάλο Πασιένσια θα στερηθεί για τουλάχιστον 6 εβδομάδες η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Γερμανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Πασιένσια (γιος του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκος Πασιενσια), τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Σε έξι εβδομάδες από σήμερα, στις 25 Οκτωβρίου είναι και ο πρώτος αγώνας του Απόλλωνα κόντρα στην Άιντραχτ και ο επόμενος μια εβδομάδα μετά, οπότε ο 24χρονος φορ δύσκολα θα προλάβει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη του σεζόν στην Άιντραχτ καθώς πήρε μεταγραφή από την Πόρτο το καλοκαίρι που μας πέρασε έναντι 2,7 εκατομμυρίων.

Εδώ η ανακοίνωση:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE