Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Ροδόπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Ροδόπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πτώση μη επανδρωμενου αεροσκάφους σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (13/9) στην περιοχή των Ασωματών Ροδόπης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το xronos.gr, πρόκειται για μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που άγνωστο γιατί, κατέπεσε σε αγροτική έκταση λίγο πριν τον οικισμό των Ασωμάτων.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κινητοποίηση από στρατό, πυροσβεστική και αστυνομία υπό τον συντονισμό του στρατού.

Μάλιστα καθώς πρόκειται για στρατιωτικό ελικόπτερο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο στρατός απέκλεισε την περιοχή και δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν.

Εντός του χωραφιού βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος παρακολουθεί την επιχείρηση του στρατού.

Με πληροφορίες από xronos.gr.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE