Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Ροδόπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Ροδόπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πτώση μη επανδρωμενου αεροσκάφους σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (13/9) στην περιοχή των Ασωματών Ροδόπης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το xronos.gr, πρόκειται για μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που άγνωστο γιατί, κατέπεσε σε αγροτική έκταση λίγο πριν τον οικισμό των Ασωμάτων.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κινητοποίηση από στρατό, πυροσβεστική και αστυνομία υπό τον συντονισμό του στρατού.

Μάλιστα καθώς πρόκειται για στρατιωτικό ελικόπτερο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο στρατός απέκλεισε την περιοχή και δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν.

Εντός του χωραφιού βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος παρακολουθεί την επιχείρηση του στρατού.

Με πληροφορίες από xronos.gr.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE