Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Ροδόπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Ροδόπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πτώση μη επανδρωμενου αεροσκάφους σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (13/9) στην περιοχή των Ασωματών Ροδόπης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το xronos.gr, πρόκειται για μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που άγνωστο γιατί, κατέπεσε σε αγροτική έκταση λίγο πριν τον οικισμό των Ασωμάτων.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κινητοποίηση από στρατό, πυροσβεστική και αστυνομία υπό τον συντονισμό του στρατού.

Μάλιστα καθώς πρόκειται για στρατιωτικό ελικόπτερο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο στρατός απέκλεισε την περιοχή και δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν.

Εντός του χωραφιού βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος παρακολουθεί την επιχείρηση του στρατού.

Με πληροφορίες από xronos.gr.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.