ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Ρόλο ειρηνοποιού αξιώνουν οι ύποπτοι - Εκδόθηκε διάταγμα

ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Ρόλο ειρηνοποιού αξιώνουν οι ύποπτοι - Εκδόθηκε διάταγμα

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν την Πέμπτη (13/9) οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 28χρονου τουρίστα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Κόλπο των Κοραλλίων.

Το Δικαστήριο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανακρινόμενοι οι δύο ύποπτοι παραδέχτηκαν ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του 28χρονου με άλλους ομοεθνείς του στη λεωφόρο Κόλπου των Κοραλλίων, ήταν παρώντες αλλά ότι διαδραμάτισαν τον ρόλο του ειρηνοποιού.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE