ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Ρόλο ειρηνοποιού αξιώνουν οι ύποπτοι - Εκδόθηκε διάταγμα

ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Ρόλο ειρηνοποιού αξιώνουν οι ύποπτοι - Εκδόθηκε διάταγμα

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν την Πέμπτη (13/9) οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 28χρονου τουρίστα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Κόλπο των Κοραλλίων.

Το Δικαστήριο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανακρινόμενοι οι δύο ύποπτοι παραδέχτηκαν ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του 28χρονου με άλλους ομοεθνείς του στη λεωφόρο Κόλπου των Κοραλλίων, ήταν παρώντες αλλά ότι διαδραμάτισαν τον ρόλο του ειρηνοποιού.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE