ΠΑΦΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο 48χρονος πατριός - Κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης

ΠΑΦΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο 48χρονος πατριός - Κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε 48χρονος αλλοδαπός το οποίο θα συνεδριάσει στις 15.10.2018.

Ο 48χρονος παρουσιάστηκε την Πέμπτη (13/9) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο αποφάσισε την παραπομπή του σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου λόγω της φύσης των αδικημάτων που αντιμετωπίζει  και όπως μέχρι τότε  παραμείνει υπό κράτηση.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 48χρονος είναι βιασμός, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού και διαφθορά νεαρής γυναίκας κάτω των 13 χρονών καθώς και το αδίκημα της απειλής και βιαιοπραγίας. 

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου του 2010 με Νοέμβριο του 2011 στην Πάφο και μέχρι τότε η ανήλικη ήταν 6 με 7 ετών.

Ο συγκεκριμένος ήταν πατριός της ανήλικης ο οποίος ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE