ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα η Κυβέρνηση – Ψάχνει λύσεις σε αδιόριστους ή συνταξιούχους

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα η Κυβέρνηση – Ψάχνει λύσεις σε αδιόριστους ή συνταξιούχους

Μέτρα για να αντιμετωπίσει τις απεργίες των εκπαιδευτικών μελετά η διυπουργική επιτροπή και ο Υπουργός Παιδείας.

Ο Κώστας Χαμπιαούρης αναμένεται να συναντηθεί με τους οργανωμένους γονείς για να συντονιστούν ενόψει των απεργιών της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ήδη ότι θα αποταθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για αξιοποίηση όλων των νομικών εργαλείων για προάσπιση της Δημόσιας Παιδείας.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του το βράδυ της Πέμπτης (13/6) ο κ. Χαμπιαούρης εξήγησε ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».

Σημείωσε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν λύσεις σε αδιόριστους ή συνταξιούχους εκπαιδευτικούς ή/και να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος της σχολικής χρονιάς.

Πάντως, νομικά εξήγγειλαν ότι θα κινηθούν και οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, οι οποίες αναζητούν τον τρόπο να καταγγείλουν την κυβέρνηση για παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE